Den dåliga uppdateringen...

Har jag tyvärr ingen annan att skylla på än mig själv! Haha det är så många som säger att dom är inne och tittar men det aldrig finns något nytt att kika på! ''Lördagen i bilder har legat där ett tag'' - Jotack, I know! ;)
Ändringen kommer idag! Det har hänt en del sedan jag skrev det föregående inlägget. Låt mig här i föjordning guida er igenom mina senaste månader i bilder! :)

Frisör 3D åkte på en fantastisk studentkryssning!


Kristofer var modell hos mig i skolan


Jag var på studentbal med min vän Fredrik som kavaljer








Jag tog studenten :D




Jag var på Corfu








Jag fick världens underbaraste systerdotter!


Midsommar firades ute i Hedekas.. Ligger typ 6 mil in i skogen från Smögen, om jag förstod det hela rätt. Vi var 11 personer som hyrde e stuga där ute för att fira tillsammans. Sjukt kul hade vi, dock har jag inga bilder från detta.. än! ;)

I morgon är det åter till jobbet. Började som anställd på Cayenne hårstudio den 9/6. Känns hur bra som helst att veta att man tar stora steg. Studenten klar, jobb klart!
Lägenhet då? - Jo, jag letar! Idag har jag suttit hela dagen och försökt hitta en hyresrätt i kungsbacka eller på något vettigt ställe i mölndal, men icke! Ska det vara svårt att hitta en lägenhet, så ska det fanimej vara svårt! Jaja, nu är jag uppskriven på en internetsida för boplatser i mölndal och göteborg. För hyresrätt i kungsbacka vet jag inte ens vart man ska skriva upp sig, känns som man måste ha bra kontakter där bara! Hittar noll lägenheter lediga i kungsbacka. Och om man hittar en, så är det bostadsrätt, och det står inte med på mitt schema just nu! :) Så om ni vet något om boende i mölndal eller kba, KOMMENTERA! (Från en desperat tjej som söker boende, haha!)

Nu ska jag ut till soffan och mannen min och kolla matchen mellan Argentina och Mexico!
Kram på er!

RSS 2.0