Ny Header!

Vad tycker ni m min nya header? Jag är riktigt nöjd!

KungsbackaKalaset

Idag när jag vaknade var himlen öppen och regnet bara öste ner, och ungefär så har det hållt på sen dess! Jag tänker tillbaka på sommaren, på alla klippningar och uppsättningar jag har gjort! T.ex. i början av sommaren gjorde jag en balfrisyr på amanda. Den såg ut såhär





Idag planerar vi att gå på KungsbackaKalaset. Det innebär artister och öltält i kungsbacka innerstad. Men med detta väder så får vi väl se.. Det blir iaf förfest hemma hos bella så får vi väl se om vi blir kvar eller vad som händer! Jag hoppas att vädret spricker upp så vi kan ta del av kalaset!

Vad ska ni göra i regnet idag?

Vad min godispåse innehöll...

Berättade ju för ett tag sen att jag varit iväg på shoppingrunda med min man!
Detta var vad jag kom hem med



Armlös tunika med dragkedja i ryggen från Gina Tricot. Mockajacka från Mission.




Ett armband från diddi. Två stycken armband från Bijoux by us.




En handväska från marc by marc jacobs.

Håller ni med mig om bra köp?

Idag är det regnväder här i Lindome så det blir film ikväll för mig och mannen! Igår när vi var på coop så köpte vi en Harry Potter box med de fem första filmerna i. Vi har redan sett de två första, så ikväll ska vi ge oss på den tredje.

Ha en fortsatt trevlig kväll. Puss o Kram

Skön dag..

Denna söndagen har bara rusat iväg. Antagligen för att jag och Kris sov fram till på eftermiddagen men den har ändå varit skön! Jag har därför inte hunnit, eller orkat, fota mina nya ägodelar. Ni ska få se i morgon!
Ska berätta att jag är supernöjd med allt jag har köpt, och här kommer ledtråden



Ha en fortsatt trevlig söndag vänner :)


Ny header

Sitter och jobbar lite med nytt utseende till bloggen! Vet inte om det blir klart till idag, men strax så ska det bli ändringar :)

Söndag

Snacka om en lyckad gårdag! Lovisa, som numera bor i norge med hennes pojkvän var hemma för att fira sin 20-årsdag! Vi började hemma hos Milla med lite förfest och tårta, sen trog vi vidare till Berså. Vi hade så kul att jag och Kristofer la oss i sängen halv sex i morse. HALV SEX?! Haha..

Igår var vi även en sväng på Kungsmässan för att fira semestern, och lönen, med lite shoping! Jag kom hem med hur många påsar som helst! Kika in senare så ska ni få se vad dom innehöll!

Ha en fortsatt trevlig söndag!


En dag kvar...

Nu är det bara i morgon kvar, sen är det semester för mig och min man! Eftersom jag precis började jobba på Cayenne hårstudio så har jag bara två veckor semester, men det räcker för mig! Jag är glad att jag fick något alls :) Jag tycker även att det känns rätt bra att ha osammanhöngande. Ledig v. 30, jobba 31 och 32, sen ledig igen v. 33!
Vi har iaf smidit lite planer för nästa vecka. Kan bli så att vi drar upp till min Mamma och Pappa och båten redan på söndag eller måndag, sen ska jag ju såklart spendera massa tid med min syster och systerdotter! Någon dag funderar vi även på att dra ner ett gäng till Ernstad gård, eller ja, det är mer kännt som fångarna på gården. Det ligger mellan Halmstad och Varberg (om jag förstod det hela rätt) och det går ut på att man ska göra massa roliga banor och uppdrag m.m! Vi får väl se, känns bra att ta det lite som det kommer, och det jag inte hinner med denna veckan tar jag ju igen vecka 33 ;)

Igår klippte jag iaf min man! Han fick en kort sommarfrisyr och blev även paxad som finish och vågmodell till mitt gesällprov i oktober!



Före                                                                           Efter

Om ni känner med er att ni vill vara modell på min gesäll så är det bara att höra av sig! Jag behöver hur många som helst, och det blir inget extremt, eller konstigt! Haha!

Ha en bra kväll allihopa!

Det enda som saknas i min garderob!

Ialla fall om man tänket posetivt. Visst man kan aldrig på för mycket kläder, men är det något jag verkligen saknas så är det en mus-jumpsuit! Den jag vill ha ha kommer från onepiece och ser ut såhär:



Visst är den hur mysig som helst?

Nu sitter jag och mannen och kollar på ondskan och käkar lite thaimat. Imorgn blir det upp i tid för att gå ut och motionera! Önska mig lycka till :)

Ha en fortsatt bra söndag!

Söndag morgon...

Idag har vi Söndag morgon och en gnutta sol i Vallda! Jag hade ju hoppats på strålande solsken och målnfri himmel, men detta är okej :)

Igår var jag och Kristofer på bio, vi såg knight and day! Den spelas av Tom Cruise och Cameron Diaz och handlar om att han typ e nån agent av något slag. Riktigt grym film! Gå och se den så fort ni får chansen :)

Såhär såg jag ut på vår bioafton:



Legings - MQ från zoul
Farfarlinne - MQ från zoul
Jacka - Nolita
Skor - Converse

Hoppas ni haft en bra helg!

You should see my face!

ID gjorde susen denna morgon. Jag var så trött att jag inte ens orkade gå upp för att köra Kris till tåget. Jag orkade inte heller gå ut och motionera! Shame om me! Men men, jag får väl göra som alla andra och skylla på att det är fredag ;) Haha! Idag hade jag och Kris tänkt åka och hälsa på mamma och pappa i båten, men vi skjuter upp det till semestern istället, så vi får se vad kvällen har att erbjuda! Nu är det dags att ta tag i dagen på salongen! Här ska beställas varor och massa annat skoj! Hörs senare! Kram på er :)

Bare Minerals

Efter jobbet åkte jag direkt till kungsbacka för att möte upp Kristofer! Vi var inne en snabbis på Kicks och även på ica för att handla lite mat. Idag serverades Tacos hemma hos oss, Mums vad gott det var! Det är extra gott när man inte har ätit det på vääääldigt länge också!

Inne på Kicks blev det lite nytt smink för min del. Har under alla år kört med Make up store, till för några år sedan, då jag testade mig på ID Bare minerals. Jag hade det bara under en kort period dock. Jag köpte ett startkit med foundation, puder, solpuder och borstar i en enda stor box, men det känndes aldrig riktigt helt hundra.. Borstarna var inge vidare, och ja, ibland känns det bara inte rätt.
ID Bare Minerals har nu kommit med en "ny" box som har nya borstar och i det paketet ingår även en ögonskugga!
Så, varför inte ge det en andra chans? Boxen ligger på 995 kr och Innehåller då:
Två st foundations
Ett puder
Ett roge (eller solpuder)
En ögonskugga
Tre stycken appliceringsborstar med olika "hårdhet" och storlek.



Vad andvänder ni?

Nu ska jag och mannen krypa ner i sängen. I morgon bitti blir det åter en runda innan jobbet! Kram på er

Regn, regn och åter regn!

Nu sitter jag på salongen och har en kort rast! Förmiddagen har gått snabbt, har haft en del att göra, så det är kul! Det är roligt nu när man har jobbat här ett tag, många kommer tillbaka till mig och nästan alla frågar efter klippningen vad det var jag hette, så dom vet det till nästa gång dom ska boka :) Inte för att skryta, men jag är väldigt bra på det jag gör ;) Haha! Ikväll ska jag och Kristofer snabbt och handla lite mat, det börjar tryta sig lite i kylen där hemma, sen tänkte vi grilla lite om vädret tillåter! Nu ser det ju inte jättelovande ut men det gjorde det å andra sidan inte igår heller vid denna tiden :) Nu ska jag sätta igång med arbetet igen så hörs vi senare! Ha en bra dag allihopa :)

Torsdag morgon..

Min vardag har blivit väldigt bekväm. Mamma och pappa är ute med båten, så jag och Kristoffer har nu blivit både bil och villaägare! När jag kommer hem från jobbet runt halv sju står han och fixar med maten. Det känns ruggit bekvämt, och jag gillar det! På morgonen har det blivit som en vana att jag kör ner honom till tåget som går halv sju. Efter det går jag normalt tillbaka till sängen för att sova typ i 30-40 minutter till, men idag ska jag ändra på det. En joggingrunda tar ju exakt 30-40 minuter! Från o med nu lovar jag att varje gång jag kör ner Kristofer till tåget på morgonen så ska jag ta en joggingrunda efteråt! Kanon! :D

Men nu måste jag skynda,, Hörs sen!

RSS 2.0