20110215

Dagen började som vanligt när jag är ledig. God frukost, tv-tittande, städ och tvätt. Senare på dagen kom Emilie och Therese. Det blev en sväng ner på Kungsmässan för lite fika, sedan tillbaka till mig för lite skönt soffhäng. Nu på kvällen har jag fortsatt mitt städande och tvättande, men även tagit lite kort på min nyinredda rum.

Se och njut!

Rum innan:



Rum efter:











Mina nya naglar



Vad tycker ni om mina glasögon? Beställdde dom förra veckan och fick dom idag. Jag är suuuuper nöjd. Shit vad coolt det är att se! Kan bli lite snurrig när jag går utomhus eller i trappa, men man vänjer ju sig. Som sagt, supernöjd!



Morgondagen för min del består av jobb och sen träffa en kompis. Vi ska göra henne fin i håret :)
Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig kväll.

Puss och kram på er!

Dagen har varit mycket lugn. Lite film på ...

img_1169 (MMS)

Dagen har varit mycket lugn. Lite film på förmiddagen, sen kom syrran och finaste Ella  förbi för lite kaffe. Här är min fina prinsessa när vi busar i soffan!


Då var denna arbetsdagen avslutad! Nu sitt...

img_1162 (MMS)

Då var denna arbetsdagen avslutad! Nu sitter jag ner i stolen hos nagelskulptören Anna. Idag ska vi göra något häftigt! Kika in senare för resultat! Idag bär jag en jeansskjorta från blank NYC samt en scarf från nelly.com!  Hörs senare vänner!


Testar återigen. Får se om baskern syns nu ;)

img_1069 (MMS)

Testar återigen. Får se om baskern syns nu ;)


Testar att mobilblogga! :) rätt snygg bask...

img_0853 (MMS)

Testar att mobilblogga! :) rätt snygg basker förresten, eller är den för manlig till mitt korta hår kanske? Tål att tänkas över :)


Myssöndag

Idag har jag och Johanna fått mycket gjort i hemmet! Vi har skurat och putsat. Dammsugit och dammat. Hemmet skiner och jag känner mig riktigt nöjd. Mamma, pappa och Caroline var här på förmiddagen och satte upp lite saker jag handlat på IKEA. Medans dom donade passade jag och Johanna på att stjäla bilen till coop. Storhandla stod också på dagens schema :) Väl hemma bytte jag till mina nyiköpta lakan, pappa hade fått upp både lampa i vardagsrummet och tavlor i sovrummet. Resten ska vi ta en annan dag. Ska ha upp en spegel och några hyllor och dedär med plugg och gipsvägg är väl som jag förstår lite knepigt.

Tack Mamma och Pappa för hjälpen!



Tavlor från IKEA 399 kronor.



Påslakan från IKEA 259 kronor. (för 200x210cm täcke)

Nu är det soffhäng som gäller, funderade även på detta med att blogga. Som ni alla förstår så suger jag ganska rejält på den biten, men jag behöver er hjälp. Jag är ofta på resande fot och har inte speciellt många timmar hemma normalt sätt, så hur sjutton gör man när man mobilbloggar?

Ha en skön söndag mina vänner, så hörs vi igen ;)

RSS 2.0