Partylötdag!

Har precis varit hemma hos Marcella! Hon firade sin 20års dag idag eftersom hon fyllde år i mitten av månaden. Smart drag, alla har fått lön och alla drar med ut förutom jag, eller jag drar ut men inte i göteborg! Kungsbacka är min stad ikväll!! Ska möta upp syrran (min älskade syster) och kusin, som numera bor i sthlm som jag inte träffat på över ett och ett halvt år! Ska bli sååå kul. ( om mamm eller pappa läser detta; jag håller i pengarna och jag tar det lugnt :) i morgon väntar en härlig söndagsmoddag me sturen på esters! Vet inte varför jag aldrig lagar sådanna goda söndagsmiddagar dom mamma och pappa gjorde men ibland får man helt enket lyxa till det och gå ut och käka! Hörs i morgon vänner! Puss!!

2010/10/28

Ja, det var ju ett tag sen sist! Gesällen (slutgiltiga frisörprovet) är avklarad och jag känner att en av alla saker som hänger i luften kan läggas bakom mig! Nu gäller det bara att se fram emot min feta löneförhöjning som sker i årsskiftet :) Lägenheten håller fortfarande på att renoveras, både badrum, sovrum och hall! Det ser ut som faaaan! Spackel, slipdamm, färg, klister, kakelplattor och annan skit finns överallt! Bäst att hålla sig ifrån hemmet så mycket som möjligt, annars får jag panik! :) Jag ska försöka få upp lite bilder ikväll på hur det ser ut! Ha en bra torsdag!

Inflyttnings(för)fest!

I lördags var vi som ni vet hemma hos mig och hade lite förfest. Vi hade sjukt roligt, här kommer lite bilder till er..















'









Mina söta vänner kom förstårs inte heller tomhänta.. Jag fick jättefina costa boda glas, kaffe med kardemummasmak (min favorit) och en hylla från IKEA vid namn Expedit. Såå söta!

Lägenheten..


Vardagsrum


Sovrum


Renoveringsobjekt: Badrum

Har ingen bild på köket ännu.. Sitter hemma hos syrran så det blir ganska svårt att lösa, men det får ni senare. Sen finns det även en hall, den ska renoveras, och ett tomt sovrum som också kommer att renoveras :) får de om jag flyttar in dit eller om jag behåller detta jag har nu som sovrum..

Sitter som sagt hos syrran! Jag och lilla fialotta.. Caroline är iväg och handlar mat inför dop och främmat under helgen så jag tog illfället i akt och passade lilla dockan. Hon sover just nu men strax så vaknar hon nog och då ska vi leka :)

Ha en bra tisdag allihopa :)

My hair!

Här mina vänner, har ni nya frillan ;)



Kort på båda sidor och kort nacke.. Trivs jättebra i det, Tack Linda!

Lördag

Vad kul att ni gissar.. Ska inte säga om ni är nära eller om någon har träffat helt rätt, jag ska vänta en dag till. Lite mer får ni allt gissa! ;)

Jag sitter nu med Emilie och dricker ett glas vin. Dom andra kommer strax och då är vi i full gång med inflyttnings(för)festen :) Senare drar vi ner på stan för dans och smakfyllda drinkar!

Hoppas ni har en bra lördag och puss på er!

Mobilt bredband!

Tills vidare har jag lånat pappas mobila bredband hemma (tack pappa).. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för bredband och har ännu inte haft tid att ta mig ut i affärerna för att kolla.. JaG SKA! :) Detta mobila tar hursomhelst väldigt lång tid när jag ska ladda upp bilder.. Bilderna var dock tagna med systemkameran och därför ganska stora, men ville ju visa er mitt hem med en verklighetstrogen kamera.

Jaja hursomhelst så ska jag och Bella ha en lugn kväll hemma hos mig och tänkte då sitta med detta påbörjade inlägget så ni får se hur jag bor! :)

Idol står på mitt, och säkert många andras, schema ikväll! Vad tror ni? Vilka blir juryns wildcards? Jag vill ha med flera stycken som fortfarande inte gått vidare!

Idag har det varit ganska lugnt på salongen, jag och linda har haft en del slötid ihop så den stora frågan idag är väll, Har jag klippt mig? Eller bara färgat? Har jag kanske satt i lite mer löshår? Eller tagit bort det som satt i på ena sidan? Undra ni.. så får vi besked i morgon. Den som gissar närmast ''det jag har gjort med håret'' vinner. Har inget pris, haha men vafan, tävla nu lite för skoj skull! ;)


Kanske har jag gjort en effektfärg någonstans?


Färgat det svart?


Eller kanske koppar/rött?


Isande Mohawk?


Löshår?

Eller kanske något helt annat? Låt fantasin flöda! ;)

RSS 2.0