Frisörjobb såhär på tisdagskvällen!

Nu har jag landat hemma hos Andreas och Amanda hemma i Lindome. Massagen var heeelt underbar.. Det är dock viss skillnad på att gå på skola och på ''riktig'' salong. Det var typ fyra stycken olika i samma rum som fick olika behandlingar gjorda. Så där låg jag, i endast trosor och en handduk över mig när en annan satt bredvid och fick ansiktsmassage. När jag blundade och försökte finna roet (vilket är ganska svårt för mig) gick folk fram och tillbaka, pratade med varandra och dörrar öppnades och stängdes. Hur ska jag kunna komma ner i varv då? Om jag ska dit igen så blir det nog för ansiktsbehandling eller liknande, massagerna får jag hitta ett annat ställe att gå till :)

Ikväll är det iaf dags att säga hejdå till Amandas löshår.. Satte i det på henne i slutet på maj. Hon har varit jättefin i det men nu är det dags för det naturliga igen ;) Amanda ska ju dessutom vara min modell på gesällprovet så i morgon ska hon ''provfärgas'' och varken den eller gesällen kan ske med löshåret.

Nu bjuds det på en kopp kaffe av damen så ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!

Ledig dag!

Har precis avklarat ett besök hos tandläkaren. Inga hål som vanligt men hon tyckte att jag kunde vara flitigare med tandtråden. Jag undrar om det är en bestående fras som tandläkare alltid kör, eller om det verkligen är så. Det syntes tex att jag använde mig utav eltandborste, ist för en vanlig traditionell. Gör jag det? Nej! Bara en kvinnas list att luras lite så för att retas ;) haha! Hursomhelst borde jag kanske starta med eltandborste nu när jag ändå påstår att jag gör det! Vad tycker ni är bäst - modern eltandborste eller traditionell uråldrig plasttandborste? Nu sitter jag på tåget på väg in till stan. Den andra punkten på schemat idag är nämligen helkroppsmassage på Gildaskolan i Göteborg. Ska blir riktigt härligt! Ha en fortsatt trevlig tisdag allihopa, vare sig ni jobbar eller är lediga ;)

Ångest - Glädje - Planering

Jag tänker absolut inte beklaga mig för att jag inte har bloggat på länge, jag har nämligen haft fullt upp. Dels har jag satt igång med min träning igen.. Det känns sjukt kul. Ingen alkohol, knappt något godis och ingen läsk.. Jag har ännu inte startat med någon pulverdiet. Nutrilett och spn skit funkar ju inte, men det finns ett annat märke vid man Herballife som är riktigt grymt.. Detta ska jag starta med om några veckor, då min teori är att man ska börja med hårdträning och efter det ta hjälp med någon form av diet för att snabba på det när det börjar gå trögt!

Nog om detta, det största som har hänt mig är ju trots allt att jag har fått lägenhet! En trea (haha, lite väl stor kanske, men vafan!) i kungsbacka som ligger 10-15 minuters gångväg från kungsbacka station! Kan det bli bättre? Jag flyttar in senast den 1a oktober, DEN 1a OKTOBER! Heeeelt sjukt! Jag är så lycklig, men ändå så rädd.. För första gången ska jag släppa mamma och pappas trygga hem och klara med helt själv.

Jag har under många år klarat mig på egen hand. Under hela gymnasietiden hade jag extrajobb som gjorde att jag betalade det jag ville ha själv. Jag ska inte säga att mamma och pappa inte har hjälpt mig, snarare tvärt om, dom har lärt mig att vill man ha något speciellt så får man se till att man har pengarna till det! Har man inte det så får man vänta tills man har det!

Trots att jag har god koll på min ekonomi och allt som behövs inhandlas så blir jag ändå nervös.. Hur mycket pengar går det på mat per månad? Kommer jag kunna gå ut och festa NÅGON gång per månad? Kommer jag kunna ha råd att unna mig en kofta såhär när höstmörkret trillar in?

Ja ni förstår, sååå mycket tankar. Idag hade jag ett samtal med Ulle, min chef på salongen. Vi pratade om min framtid (inte på salongen utan med flytt och så).. Jag kan tycka att det är skönt att fråga dom som har vart med om allt vad det gäller flytta hemifrån osv. Hon sa något som gjorde mig lite stolt, nämligen att jag tänker väldigt moget. Hon sa att jag tänker på ungefär samma sätt som hon göra idag. Då har hon liksom två barn, man och villa!

Nog om detta.. Jag kommer klara det! Jag kommer trivas i lägenheten och allt kommer gå galant!

Från och med nu kommer det absolut bli mer uppdateringar. Nu ska ni ju få ta del av inflyttning och inredning ;) Erkänn vuxet!!

Önska mig lycka till och godnatt på er! :)


20 år idag!!

Den 22 augusti är den bästa dagen på året, för då är det nämligen min födelsedag :) I år råkar det vara så att jag fyller 20, fattar ni vilka födelar det har?! SYSTEMET! Så himla smidigt att (förlåt mamma och pappa) slippa be någon köpa ut till mig hela tiden!
Jag har redan öppnat mina packet, till en jättegod frukost! Av Caroline och Henrik fick jag kaffekokare, brödrost, köksverktyg, ungsform och bakbunke :) Mamma och pappa gav mig en 32'' lcd tv från panasonic.. Fattar ni att det verkligen bara är lägenhet som saknas för mig nu!! Fråga mig int vad kris har i kikarn, men ännu har det inte dykt upp nåpgot (nyfiken)!!



Haha, dagen till ära lägger jag upp en bild på mig och bella som är tagen för typ 2 år sen.. Då man satt i hennes stuga på tomten och drack utköpt alkohol! För små för att komma in på krogen, och för små för att kliva in genom systemets dörrar!!

Ikväll blir det resturang Esters i kungsbacka med pojkvän, mamma, pappa, caroline, henrik och ella!!
Nu ska jag gå och njuta av MIN dag! Puss på er!!

Nails, med stort N

Tisdagar är alltid sååå sköna! Konstigt, jag älskar mitt jobb men ändå är det något visst med att vara ledig! :)

Jag var som sagt på salongen och fixade till mina naglar.. Det är en tjej som heter Anna som har en verksamhet på andra sidan salongen, hon är nystartad och jäääätteduktig! Jag tog tyvärr ingen billd innan, men jag är nagelbitare, har alltid naglarna i det kortaste lagret, och nerbitna nagelband! USCH! Tänk att jag är frisör och kan med och stå där och visa mina händer för kunderna 9-18 varje, varje dag! Jag skämms, haha!

Resulttatet blev hursmhelst helt underbart!



Valde orange, eftersom detta tydligen är min nya färg ;) Var först inne på att göra vanlig fransk manikyr, men sen tänkte jag, Vafan! Ska det va, så ska det fanimej va.. Varför inte låta naglarna lysa inför kunderna nu när dom väl ser bra ut?! Tyck gärna till och gå gärna in på Annas hemsida för fler bilder!

Nu blir det lite tv för mig och mannen! Sov gott!


Tisdag

Idag är det tisdag. Tisdag = Ledig! :) Det var såå skönt att ligga kvar i sängen i morse när Kris gick upp för att jobba! 

Nu har jag precis käkat frukost och druckit lite kaffe.. Snart ska jag hoppa in i duschen för att senare bege mig mot salongen där jag ska fixa mina naglar! :)

Såklart ska jag lägga in en bild på permanenten.. Vi var ju klara vid midnatt så jag hade inte ens en tanke på att ta upp kameran för att ta kort. Jag ska smsa martina så hon kan skicka över en bild.

Hela morgonen har gått åt till att sitta o drömma sig bort till en massa nätshopping! Jag vill ha både skor, tunikor och massa annat! Lägenhetssökande har också pågått en del denna morgon.. Jag förstår inte varför vi inte får någon?! Men men, det är inte läge o ge upp nu, så vi kämpar vidare!

Ha en bra dag allihopa, kika gärna in senare ikväll så får ni se mina nya naglar :)


Lime!

Måste passa på att informera er alla om den supergoda salladsbaren i Mölndal som heter Lime! Dom har hur god sallad som helst! Perfekt till lunch eller middag! Prova prova! :)

Sköna, sköna söndag!

Idag har jag, Kristofer, Syster och Ella varit en stund på kungsmässan. Vi fick köpt en present till Kristofers mamma som fyller år idag! Caroline handlade såklart lite saker till Ella! Söta söta Ella.. Hon låg på min arm o halvsov nästan hela tiden. Oj vad vi gillar varann ;) Efter shoppingen blev det en glass o sen hem till vallda igen. Vi åt middag med Kris familj o åt såklart lite tårta..

Nu sitter jag och mannen framför tvn som visar Poseidon. Efter den blir det sängen så jag är pigg o glad i morgon på jobbet!! Ha en trevlig kväll allihopa!

Lördag

Sååååådär ja!! Nu trillar det äntligen in lite kommentarer, vilket gör att jag återigen blir sugen på att uppdatera! Jag ser ju faktiskt att ni är inne och kollar, men ni för förbannat tysta! Jaja, ni kanske är lite nybörjare på detta, precis som jag! ;)

Idag har vi varit hemma hos min syster för lite kalas. Igår blev hon 26 år så det firade vi med släkt, paketöppning och god mat! Nu är jag och Kris åter hemma i vallda. Ikväll blir det lite vin på altanen tillsammans med hans föräldrar och lite kortspel. Gud så mysigt. Det är viktigt att ta vara på dessa sista sommarkvällarna, rätt som det är så ligger det snö på utsidan! (Oj vad det får mig att tänka på att det inte är alls lång tid kvar tills gesällprovet!!).

Såhär ser jag ut idag





Den nya hårfärgen gjordes i torsdags då jag och martina stannade kvar efter jobbet och hade en mys dag! Jag permanentade henne (blev asgrymt) och hon färgade och klippte mig! Under tiden drack vi lite vin och tjötade om allt mellan himmel och jord! :)

Vad tycker ni? Var det förra bättre, eller gillar ni detta mer?

Ha en fortsatt bra lördag! (Kommentera lite nu förfan!) ;)

RSS 2.0