Ångest - Glädje - Planering

Jag tänker absolut inte beklaga mig för att jag inte har bloggat på länge, jag har nämligen haft fullt upp. Dels har jag satt igång med min träning igen.. Det känns sjukt kul. Ingen alkohol, knappt något godis och ingen läsk.. Jag har ännu inte startat med någon pulverdiet. Nutrilett och spn skit funkar ju inte, men det finns ett annat märke vid man Herballife som är riktigt grymt.. Detta ska jag starta med om några veckor, då min teori är att man ska börja med hårdträning och efter det ta hjälp med någon form av diet för att snabba på det när det börjar gå trögt!

Nog om detta, det största som har hänt mig är ju trots allt att jag har fått lägenhet! En trea (haha, lite väl stor kanske, men vafan!) i kungsbacka som ligger 10-15 minuters gångväg från kungsbacka station! Kan det bli bättre? Jag flyttar in senast den 1a oktober, DEN 1a OKTOBER! Heeeelt sjukt! Jag är så lycklig, men ändå så rädd.. För första gången ska jag släppa mamma och pappas trygga hem och klara med helt själv.

Jag har under många år klarat mig på egen hand. Under hela gymnasietiden hade jag extrajobb som gjorde att jag betalade det jag ville ha själv. Jag ska inte säga att mamma och pappa inte har hjälpt mig, snarare tvärt om, dom har lärt mig att vill man ha något speciellt så får man se till att man har pengarna till det! Har man inte det så får man vänta tills man har det!

Trots att jag har god koll på min ekonomi och allt som behövs inhandlas så blir jag ändå nervös.. Hur mycket pengar går det på mat per månad? Kommer jag kunna gå ut och festa NÅGON gång per månad? Kommer jag kunna ha råd att unna mig en kofta såhär när höstmörkret trillar in?

Ja ni förstår, sååå mycket tankar. Idag hade jag ett samtal med Ulle, min chef på salongen. Vi pratade om min framtid (inte på salongen utan med flytt och så).. Jag kan tycka att det är skönt att fråga dom som har vart med om allt vad det gäller flytta hemifrån osv. Hon sa något som gjorde mig lite stolt, nämligen att jag tänker väldigt moget. Hon sa att jag tänker på ungefär samma sätt som hon göra idag. Då har hon liksom två barn, man och villa!

Nog om detta.. Jag kommer klara det! Jag kommer trivas i lägenheten och allt kommer gå galant!

Från och med nu kommer det absolut bli mer uppdateringar. Nu ska ni ju få ta del av inflyttning och inredning ;) Erkänn vuxet!!

Önska mig lycka till och godnatt på er! :)


Kommentarer
Postat av: caroline

ååå syster så fint du skriver. mäkta stolt jag är över dig =)

2010-08-31 @ 15:18:20
URL: http://www.rarelady.se
Postat av: Pernilla

Grattis till lägenheten!

Det klara du hur bra som helst! Dock bra att du tänker efter vad det innebär

2010-08-31 @ 18:27:56
URL: http://pornan.blogg.se/
Postat av: jenny

Roligt Sanna, grattis! Kommer gå hur bra som helst, finns inga tvivel på de! Kram

2010-08-31 @ 21:33:58
URL: http://ladytaghvai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0