Lördag

Nu kommer strax sture så ska vi göra oss i odning. Han ska på kräftskiva och jag ska på 35-årsfest hos Martina på salongen.. Vi gjorde en deal, han ville dricka och jag ville vara nykter, och våra respektive fester ligger ganska nära varann. Så jag får låna bilen om jag kör honom dit samt hämtar honom inatt.. Tack söta Sture!

Ikväll drar jag med mig systemkameran.. Tänkte att det vore kul att passa på :)

Vad ska ni göra ikväll?

Hörs senare eller imon! Ha en bra lördag allesammans!

Tackopaj!

Nu ska ni få er ett recept som heter duga..

Sätt ugnen på 175 grader.

Ingredienser:

Pajdeg:
125 gram Smör
3 dl Mjöl
3 msk Smör

Köttfärs
Tacokrydda
Tomat
Champinjoner
Paprika
Ost

Fylling:
3 Ägg
2 dl Mjölk
2 msk creme fraiche
2 msk creme fraiche med smak utav franska örter


Blanda ihop pajdegen i en bunke. Dela smöret i bitar så går det lättare. Knåda sedan ut degen i pajformen. Tryck upp degen ordentligt på kanterna. Denna ska nu in i ugnen i typ 10 minuter (175 grader)

Bryn nu köttfärsen, glöm inte blanda ner tacokryddan. Skär grönsakerna i bitar och riv osten.

Ta en bunke och blanda ner äggen, mjölken och de två sorterna av creme fraiche. Salta och Peppra.

Ta ut formen ur ugenen. lägg i köttfärsen, sen grönsakerna och efter det smeten/fyllningen. Ovanpå allt detta lägger du den rivna osten.

In i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter, KLART!


Här har pajdegen fått förgräddas i tio minuter och jag har lagt på köttfärs och grönsakerna.


Fyllningen är på plats


Och nu osten ;)


Och efter 20 minuter, Taaadaaaa. Rena rama trolleriet!

Vet inte om jag är så bra på att förklara men snälla gör ett försök. Suuupergod! :)

Vad säger ni om kvällens idol då? Rättvist eller orättvist? Jag är mycket nöjd. Satt och grät nästan hela avsnittet! :) Nu kollar jag lite tv, om en timma kommer Johanna och Amanda!

Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!

Fredag

Nyss hemkommen efter en kul arbetsdag.. På vägen hem köpte jag med mig lite mat som nu tillagas. Idag blir det Tacopaj! Fick ett recept at annelie på jobbet, så jag mixade hennes med mammas recept. Vi får se.. Men om den blir god så blir den döpt till Tacopaj alla Sanna ;) Nu ska strax idol köra igång och det är med spänning som jag sätter mig framför tvn.. Denna säsongen liknar ju ingen annan?!

Vid elvatiden kommer Amanda och Johanna.. Dom slutar sent idag, men jag har inte brottom :)

Hörs senare. Puss och Kram på er!

I mitt eget hushålle..

Precis som lotta på bråkmakargatan sa.. Jag stormtrivs i lägenheten.. Har sprungit runt och försökt få allt på foto, men ah så mycket snyggare bilderna blir i dagsljus, så därför får ni vänta tills i morgon! Nu har jag soffhäng framför tvn som visar one tree hill! Måste vara den bästa serien. Den och sex and the city! Veckorna bara rullar på.. Heltidsjobb, vänner och fest! Precis som för en vanlig 20 åring, fast nu med en egen lägenhet.

Nu ska jag kolla sista avsnittet innan det blir tandborstning och läggdags.
Godnatt

En soffa rikare!

Jag slog på stort och köpte soffan! Bordet ar lite för lågt så jag skippade det! 4500 kr fattigare, men en soffa rikare och sååå mycket lyckligare :) har kikat lite på Ikeas hemsida och har hittat ett annat bord! Jag ska slänga in lite bilder ikväll så får ni tycka till! På tisdag blir det en sväng till Ullared för att inhandla alla sånna saker som man behöver utan att man tänker på det! Ni vet sånna sake som bara finns i hemmet automatiskt?! Toalettborste, disktrasa och osthyvel. Typiska saker som bara finns utan att man tänker på det! :) Ha en skön dag allihopa!

Det närmar sig..

Dagarna bara rusar förbi och jag hamnar närmre och närmre min flytt.. Idag ska jag och Bella ta oss en titt på en fin divansoffa som finns i göteborg. Känns den bra så tar jag den! Tills flytten har syrran och hennes man lånat ut deras garage till mig för förvaring! Tackar så mycket för detta ;)

Här har ni ''min'' soffa!



Hittade den på blocket i morse och ringde på en gång.. Soffbordet som ni ser på bilden är också till salu.. Vad tror ni?

Känns så himla kul att kolla möbler och inredning. Kanske ska bli min nya grej istället för att slänga alla pengar på kläder och smycken? Haha!

Hörs senare, då jag förhoppningsvis är en soffa rikare!

Utgång!

Gårdagen med Syster och.. Svåger (ja, tänk att jag har en sådan) var helt underbar! Vi åt som vanligt, jättegod mat lagad av Henrik samt drack lite vin och myste.. Mycket prat och skratt! Jag gillar kvalitetstid med syrran..

Ikväll slår vi på stort. De högklackade är framplockade och avdammade. Ikväll ska det festas loss! Har snott outfit från syrrans garderob. Ett par stuprörs baggyjeans från replay och ett aformat linne från HM. jag är snyggare än nånsin! ;) Bilder får ni i morgon.

Hoppas ni får en bra lördag!

Freeeeedag :)

Det har blivit till att jobba över varje dag denna veckan. I onsdags kom Amanda till jobbet för att reda ut tovorna sen löshåret, igår var det städning och idag kommer Amanda tillbaka för färgning :) efter det bär det av mot syrran i Kungsbacka för lite klipp och middag! Vi får ek glömma vinet och skitsnacket också! ;) Hörs senare! Puss och Kram!

RSS 2.0