Shopping!

Dessa fina plaggen fick jag med mig hem efter dagens shoppingrunda!



Söt sommarklänning från Rabene Saloner som jag ska springa ut i på studenten!



Jeans från Ra-re!



En 'jacka' från Nolita!

Jag är supernöjd! Klänningen känns jättebra. Ett plus var att det var flera lager, så trots att den är vit så lyser den ändå inte igeom! :)

Nu ska jag packa inför helgens bravader, som sker ute på sjumansholmen!
Ha en bra kväll allihopa! Puss

Världens längsta man!

Idag är jag morgonpigg.. Vaknade första gången klockan sju, sen klockan åtta och sen orkade jag inte kämpa emot.. Nu sitter jag i soffan och myser. Jag ska strax äta frukost och efter det kommer min syster och hämtar mig. Vi ska åka till borås och hämta kakel :) Jag börjar ju inte skolan förräns halv ett så jag har hela förmiddagen på mig att hjälpa henne :)

Inatt drömde jag en konstig dröm. Jag drömde att jag träffade världens längsta man när vi var på klassresa. Vi badade nånstans utomlands o så bara reser sig ur vattnet. Som ett stort sjölejon, vast människa. Haha.. Det fick mig  att fundera på hur lång världens längsta man är. Så jag googlade lite ;) Världens längsta man hette Robert Pershing Wadlow. Vid 8 års ålder mätte han 182 centimeter och blev som längst 2,72 meter. Haha, jag är 20 år och jag är knappt 160 cm. Han dog 1940 och etfer det har ingen slagit hans höjd. Världens längsta man, som är vid liv är Leonid Stadnyk. Han är 2,57 meter lång.


Robert Pershing Waldow



Nu ska jag slänga i mig lite frukost, sen bär det av till borås :)

Onsdag

Oj vad denna dagen har gått fort. Den har rent ut sagt bara sprungit iväg!
Efter skolan gick jag och Therese för att plugga på condeco inne i stan. Arbetet ska inte vara klart förräns på tisdag men vi kännde att vi för en gångs skull skulle vara ute i god tid :) När vi gjort klart alltihop kom Kristofer, Bella och Emilie för en fika. Nu har jag och Kristofer precis kommit hem och ska snart kolla en film, han är dock fast framför tvn med pappa - Det är ju trots allt barcelonamatch (hmm). Jaja!

I morgon ska jag åka och handla kläder. Jag ska framför allt hitta en studentklänning att springa ut i, sen är det väl inte jätte omöjligt att det slinker ner några andra sommriga plagg också :) Klänningen jag har tänkt mig ska vara ganska enkel.. Något i stil med bilden under, fast snäppet kortare!

Ha en bra kväll allihopa! Puss och Kram



En klänning som denna hade jag kunnat tänka mig att springa ut i!

Dålig uppdatering

Ajabaja på mig för dålig uppdatering.. Jag får skylla på att jag har vart såå himla upptagen (haha)!

Idag hade vi inställd lektion på morgonen så jag startade dagen med en joggingrunda! Jag är verkligen inte den som går upp tidigare och går ut och springer men jag har drömt i flera dagar att jag inte får på mig min balklänning på baldagen så jag kännde att idag var det dags. Kom även på att detta med att gå ut och springa på morgonen faktiskt kunde bli min grej, det var inte alls så jobbigt som jag förväntade mig!
Efter springrundan kom Bella, Milla och Amanda på frukost. Jag provade även klänningen och ja, den passade :) Jag kommer bli såå fin!!

I morgon börjar jag kvar över tio med svenska. Efter det har vi kundpass fram till klockan fem, så Väkommna till burgården om ni vill klippa er :)

Exakt såhär snygg var jag när jag var ute och sprang i morse :)



Nu ska jag bädda ner mig i sängen.. Godatt!

Renovering

Idag är det renovering för fulla muggar, så vi hörs i kväll! :) ha en bra dag allihopa!

Idag ser jag ut såhär:



Shorts - quicksilver
Tshirt - Handgjord från "The naked ape". Köpte den på island :)
Scarf - JC

Utmaning

Jag har blivit utmanad av min syster att avslöja 10 saker om mig själv. Lite läskigt, men here we go!

1. Jag hatar filmer under kategorin ''humor''.
2. Jag fattar inte när vuxna människor drar skämt, jag skrattar bara när alla andra gör det. (lite åt mig själv också för att jag inte fattar)
3. Jag är livrädd för första gången jag ska byta blöja på Carro o Henkes bäbis.
4. Jag älskar majonnäs och makrillfilé i tomatsås tillsammans på mackan.
5. Jag är rädd för ballonger, raketer och andra saker som låter högt! Dock ej partymusik ;)
6. Jag har egentligen krulligt hår, men plattar det varje dag.
7. Jag har haft en piercing i bröstvårtan. Nu när den är borta har bröstvårtan nedsatt kännsel.
8. Jag är otroligt slarvig.
9. Jag äger 7 par converse.'
10. Jag känner mig naken utan smycken på.


Äntligen

Äntligen är denna dagen fasansfulla dag över och jag är i tryggt förvar hemma hos kristofer! Talet, som jag haft ont i magen för i veckor, gick jättebra. Jag skakade dock som tusan men det såg säkert ingen. Så länge man låter trovärdig och självsäker på rösten så brukar kroppsspråket hänga med i den stilen efter ett tag!

Efter kundpasset (som också gick kanon) åkte jag till kungsbacka för att möta upp Kristofer, syster och Henrik. Vi kollade på deras nya hus, samt började riva litegranna. Dom ska renovera hela nedervåningen så det kommer bli en massa jobb. Kul Kul!

I morgon ska jag med syster och handla utemöbler innan skolan. Jag börjar ju halv ett på torsdagar så vi kommer med all säkerhet att ha en mysig förmiddag tillsammans!

Såhär såg jag ut idag;



Nu vankas det film här hos Mr. Hensriksson.
Ha en bra kväll!

Onsdag

Oj vad jag är vervös inför mitt tal. Jag la aldrig ut talet igår så kunde läsa, men jag tänkte att det blir tråkigt om någon i min klass råkar se det :) Så kanske ikväll! haha. Jag är jättenervös. Har läst talet säkert hundra gånger nu, bara på morgonen! Det börjar så smått sätta sig i skallen :)
Idag efter talet har vi kundpass från 13-17. På onsdagar har vi drop-in system. Det betyder att man kommer till burgården, sätter sig och väntar så tar vi in kunderna i turordning! Så ni som är sugna att klippa er idag, välkomna till burgårdens frisörskola! (kom runt halv ett. Vi är oerhört popopulärna så det är många som kommer).

Nu ska jag lunka ner till tågstationen (med talet framför mig).
Ha en bra dag!

Skogsbärste..

..måste vara det godaste som finns! Har precis suttit utomhus och kollat på en fotbollsmatch i 90 minuter. Vad passar då bättre än en kopp varm te när man kommer in och ska starta pluggandet?!
Idag gick skolan ganska snabbt. Känns skönt att solen är uppe hela skoldagen nu under vårterminen :)

Såhär ser jag ut idag


Nu ska jag öva på mitt tal.. Får se om jag lägger upp det senare så ni får ta del av mina innre kännslor.. :) Finns nog dock en risk att syster blir gråtfärdig, då talet handlar om henne!

Kram på er!

Glada tisdag

Igår efter jag varit med bella, träffade jag kris. Vi pluggaded massvis, och det gick kanon.. Har bara lite övande kvar på svenskan nu. Känns skönt att ha det klart :) Nu ska jag bege mig till skolan.. Börjar 9.50 och slutar 18.00. Det är ingen idé att gnälla längre, idag är det ju trots allt bara 36 dagar kvar till studenten. 36 DAGAR! Jag kan inte förklara pirret i magen när jag tänker på det!

Nu ska jag kila.. Slänger faktikst in Gårdagens outfit. Dagens får ni ikväll ;)
Puss o kram på er!



Scarf - JC
Skjorta - Morris (Kristofers)
Skinjacka - Mission
Legnins (med dragkedja på utsidorna) - Sisters
Skor - Converse

Måndag

Nu sitter jag och Bella på hennes altan och har precis avnjutit varsin portion med pasta carbonara! Mums vad gott det var! Jag känner mig lite sjuk idag, hosta, snuva och huvudvärk. Känns som att hela huvudet är instängt i en bubbla! Haha! Idag hade vi ghd på besök i skolan. Det är ett företag som tillverkar stylingtänger. Vi fick massvis med tips och idéer! Nu ska vi ta av oss till linne och förhoppningsvis kanske få lite färg! Ha en bra dag i solen allihopa!

plugg plugg plugg..

Blä, plugga måste vara det tråkigaste som finns! Nu har jag (och kristofer) iaf skrivit klart ett helt religionsarbete om hurvida buddhister och hinduer ser på bl.a. äktenskap. Oj vad glad man blir efteråt! Dock går ju solen ner när man kommer på att pluggandet inte var klart efter detta, det finns ju svenska kvar också!
Trots detta blir det nu en sväng till havet för att sitta på en filt och prata och dricka kaffe. Svenskan får jag ta tag i när vi kommer hem, eller i morgon :)

Söndag

Sovmorgon och lång frukost!
Oj vad jag gillar lediga söndagar.. Varför? Jo, man kan sova hur länge man vill, för att efter det äta en riktigt god helgfrukost. Jag tror faktiskt att det är mamma och pappa som har gjort att både jag och min syster uppskattar långa goda frukostar..

Igår var vi som sagt hos Emilie och spelade TP. Jag (kanske inte så oväntat) förlorade som vanligt. Efter ett tag så bytte vi tillochmed så att jag fick spela med barnfrågorna, men det hjälpte tyvärr inte. haha!

Idag ska jag plugga.. Både religion och svenska.. Bäst att börja u med en gång så jag har det gjort.
Kris sitter som klistrad vid tvn och kollar på blåvitt, som möter elfsborg. Jag håller honom sällskap, dock med datorn i knät :)

Ha en fin dag i solen, nu ska jag börja skriva..

Lördag

Efter en lång dag med både trädgårdsarbete och frisörarbete, är jag nu mätt, nyduschad och ordninggjord :) Till middag blev det grillat kött, med klyftpotatis och världens kanske godaste sallad!
Nu ska jag och mitt hjärta ut på lite äventyr.. Vi har tillbringat hela dagen här hos mig så nu får det hända något. Det nalkas TP hos Emilie! Oj vad roligt.. Tur att jag är en så god förlorare så jag fortfarande tycker att det är kul med TP (haha)!

Slänger in en dagens outfit. Idag är det bonus för det blir på både mig och Kristofer!



Ha en trevlig kväll alihopa!

Storstäd och trädgårdsjobb!

Låter det spännande kanske? haha fel, det är faktiskt allt annat än spännande, men så snart man ser lite resultat så blir man taggad på nytt igen. Jag har precis städat klart mitt rum. Det är kliniskt rent! Nu är det bara att vänta på att de nytvättade lakanen torkar så man kan slänga på dem också. På utsidan håller Mamma, Pappa och Kris på för fullt med att riva träd och buskar.. Vi ska så småningom få en ganska inbjudande trädgård, men först måste alla fula saker som mamma och pappa planterade på 80 talet bort (haha)!

Igår hade jag världens skönaste fredag. Efter salongen stack jag direkt hem med Kristofer för att laga lite hemgjorda hamburgare med krisskross potatis och sallad.. Mums vad gott.. Detta avnjöt vi med Jalla Jalla som gick på canal+ nordic.. Efter filmen och maten var jag så trött att jag inte orkade gå upp o blogga om min dag, dörför blir det desto mer idag! :)

Nu ska jag dricka kaffe och sen ut i trädgården med dom andra.. Ha en fin dag allihopa!

Torsdag kväll...

.. vilket innebär att i morgon är det fredag! Skulle vilja påstå att min helg börjar på torsdagskvällen. I morgon är det (som varje fredag) praktik på Cayenne hårstudio i mölndal. De dagarna är alltid otroligt kul och därför springer iväg extra snabbt! Så när dagen är avslutad är det bara att börja njuta av helgen!

Kundpasset idag gick kalas bra! Hade två kunder, den första är e sån kund som man bara älskar! Hon har gått hos mig ett tag nu vilket gör att man alltid har massor att prata om och alltid har massa nya idéer på gång innan hon ens har hunnit sätta sig i stolen.. Sånt tycker jag är kul! Ett plus med stammisar :) Efter skolan träffade jag Bella och Emeilie för en omgång TP. Jag börjar sakta men säkert bli en ganska allmänbildad kvinna.. Tack till TP!

Efter TP träffade jag Johanna, Milla och Veronika för en fika vid havet i solnedgången.. Det var mysigt! Kul att träffa Veronica också, som annars spenderar sin tid i Oslo där hon bor för tillfället..

Nu blir det till att glo på tv en stund och sen somna tryggt bredvid min vän Bella!
Godnatt på er :)

Dagens!

Passar på  när jag har lite rast i skolan, att slänga in en dagens och visa hur snygg jag är idag :)

Älskar att klä på mig när man ser solen stråla på utsidan!

Nu är det dags för kunder här på burgårdens gymnasium, sonm ligger i Göteborg.
Önska mig lycka till ;)


God I love Thursdays!

Idag är det torsdag, det innebär sovmorgon för min del. Jag kan nog säga att torsdagar är den bästa dagen på hela veckan, iaf som mitt liv ser ut just nu, haha! Vaknar vid tio-tiden, tar det hur lugnt som helst, duchar länge, äter frukost länge.. Sen blir det skolan.. En endaste lektion och det är ett roligt kundpass från halv ett till kl sex, och när man är klar med det är det ju så gott som fredag!
I och för sig så tyckte jag lite synd om min pojkvän idag när jag väcktes vid halvsjutiden av en hejdåpuss på kinden.. Stackarn skulle jobba idag.. Men men sovmorgonen är ju min så jag är inte bitter!

Nu ska jag börja min morgon lite försiktigt med veckorevyn och frukost på utsidan.
Ha en underbart solig dag allesammans!

Bloggdesign och Kristofer

Efter många om och men så beslöt jag mig till slut att lägga ner dagboksskrivandet och starta upp bloggen.. Igen! Som några kanske redan vet så har jag faktiskt redan försökt mig på detta två gånger, men nu är det faktiskt på allvar. Tredje gången gillt, eller vad är det man brukar säga?!
Hursomhelst så skulle jag endast göra ett testinlägg. jag ligger nämligen i sängen med Kristofer och väntar på att en film ska bli klar, och han tyckte in att detta med bloggdesign var jätteroligt, haha! Mden i morgon börjar allvaret, då jäklar ska det börja skrivas! Godnatt på er!

Kram S

RSS 2.0